Fell Pony Sportdag 2022

Na enkele jaren van afwezigheid door alle coronaperikelen kon op 25 juni 2022 dan eindelijk de derde Fell pony sportdag georganiseerd worden.
De sportdag vond deze keer plaats bij LR en PC de Deltaruiters in IJsselmuiden. Een prachtige locatie met alle faciliteiten voor een mooie wedstrijd.

’s Ochtends begonnen de menners in de fraaie buitenbak aan hun dressuurproeven en vervolgens konden zij in de ruime binnenbak een vaardigheidsparcours afleggen.

’s Middags was het de beurt aan de ruiters. De diversiteit in deze groep was groot, zo was de jongste ruiter pas 4 jaar oud en de oudste pony 25 jaar!

Uiteraard werd de dag afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij iedereen even naar voren werd gehaald om zijn/haar prijsje in ontvangst te nemen. Want meedoen is uiteraard belangrijker dan winnen!

Een speciaal moment was er voor 3 pony’s die vandaag hun sportpredikaat uitgereikt kregen voor hun prestaties onder het zadel:
Kairos van de Coentjeshof van familie Onos
Nena Da Casa Vlietlanden van Lucia Matla
Hilsa Estella Jewel van Lucia Matla
De 2 eerstgenoemde pony’s waren aanwezig en hebben met hun ruitertjes nog even een showtje verzorgd. Alle 3 de pony’s hebben inmiddels al winstpunten in de klasse M behaald.

Kairos van de Coentjeshof

Aan het eind van de dag waren de deelnemers weer een ervaring rijker en sommigen mochten weer wat winstpuntjes mee naar huis nemen.

Zo’n sportdag brengt stiekem veel organisatie en werk met zich mee, gelukkig waren diverse deelnemers en vrijwilligers bereid ons hierbij te helpen. Onze dank daarvoor!
Als bestuur kijken wij terug op een geslaagde dag en wij hopen iedereen de volgende keer weer terug te zien!

HIER vindt u alle uitslagen van de NFPS sportdag 2022 (Excelbestand).

Hieronder vindt u een foto-impressie van de dag:

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes