Inschrijfformulier sportdag

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert het Nederlands Fell pony Stamboek voor de vierde keer de Fell pony sportdag. Meer informatie volgt.

Wat houdt de sportdag in?

Meer informatie over de NFPS Sportdag en over het rijden van een eventuele IBOP-proef vind je HIER. Je kunt je inschrijven t/m klasse Z. Je rijdt de nieuwe KNHS-dressuurproeven die per 1 april 2022 zijn ingegaan. KNHS-leden vinden deze proeven in hun ‘Mijn-KNHS’. Niet-leden van de KNHS zullen wij na inschrijving de juiste proef/proeven toesturen per mail.

Hebben jij en/of je pony nog weinig wedstrijdervaring, dan raden we je aan de BB proef/proeven te rijden. Liever een proef zonder galop? Geef het even aan bij het inschrijven, ook dat is mogelijk!

Voor de jonge ruiters bestaat er ook de mogelijkheid om Bixie proeven te rijden.

Zowel de ruiters als de menners kunnen tevens deelnemen aan een IBOP-proef. Deze proef is met name interessant als je je pony al op een dusdanig niveau hebt getraind, maar niet officieel via de KNHS bent gestart. Op deze manier zou je ook een sportpredikaat kunnen behalen, mits je score uiteraard hoog genoeg is.

Meer informatie

Tijdens de Fell Pony Sportdag wordt er gereden volgens de regels van het KNHS. Een hoofddeksel is dus verplicht, net als een paspoort van de pony. De pony moet uiteraard correct gevaccineerd zijn! Zowel de ruiters als de menners kunnen deelnemen aan een IBOP-proef. 

Meedoen?

Opgeven kan door het ingevulde inschrijfformulier te sturen naar NFPSsport@gmail.com.
NB: Het inschrijfgeld graag vooraf overmaken  op bankrekening nr. NL62 RBRB 0969 2300 95 t.n.v. Ned.Fell Pony Stamboek te Boxmeer o.v.v. naam ruiter + naam pony.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes