Sportdag 2023

Onder een stralende zon werd op zaterdag 24 juni onze Fell pony sportdag verreden. Wat een fijne sfeer met alleen maar enthousiaste deelnemers en toeschouwers!

Pony’s, ruiters en menners van alle leeftijden deden mee en daarnaast waren er ook nog toeschouwers die de deelnemers kwamen aanmoedigen en die hopelijk nu overtuigd zijn om de volgende keer ook mee te doen 🙂

’s Ochtends begonnen de menners met hun dressuurproeven en daarna mochten ze zich uitleven in het vaardigheidsparcours.

Rond de middag kwamen eerst de bixieruiters de ring in. Een piepjonge ruiter van 5 jaar met een ervaren pony en nog 2 ruiters met groene pony’s die hun eerste ervaringen op vreemd terrein konden opdoen. Wat waren ze stoer!

Daarna reden de overige deelnemers hun dressuurproefjes en konden zij onder deskundige begeleiding van Pieter en Lucia een springparcours afleggen.

De dag werd natuurlijk afgesloten met een prijsuitreiking waarbij iedereen prijs had, want meedoen is belangrijker dan winnen!

Ook werd Veralinda van Nuova van Femmy Ruardy nog even in het zonnetje gezet, zij heeft het sportpredikaat voor springen behaald.

Mooi om te zien dat iedereen bereid is om te helpen en dat de onderlinge sfeer zo goed is. Namens het bestuur ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en hopelijk tot de volgende keer! Foto’s met dank aan Marianne Schrijen.

HIER vindt u alle uitslagen van de Fell Pony sportdag 2023 (Excelbestand).

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes