Dagprogramma merriekeuring 2022

Dagprogramma merriekeuring 2022

Op zaterdag 17 september zal de NFPS merrie-, veulen- en ruinenkeuring plaatsvinden. Deze zal plaatsvinden bij De Deltaruiters in IJsselmuiden.

Naast onze eigen keuring, worden er op deze dag nog meer activiteiten georganiseerd op dezelfde locatie bij de Deltaruiters in IJsselmuiden. Het Welsh Pony stamboek organiseert namelijk gelijktijdig een evenement; The Dragon Welsh Pony Show (dragonwelshshow.com)

De activiteiten van beide stamboeken/rassen worden onafhankelijk van elkaar georganiseerd;
– De keuring van de Fell pony’s vindt plaats in de binnenmanege
– De keuring van de Welsh pony’s vindt plaats in de buitenbak

Deelnemers zijn inmiddels ook per mail geïnformeerd over waar zij kunnen parkeren en waar zij zich met hun pony mogen melden. Zie ook deze plattegrond

Samen met de organisatie van the Dragon Welsh pony Show hopen wij er een geslaagde dag van te maken. Iedereen is uiteraard van harte welkom om beide rassen te komen aanschouwen!

Locatie keuring: Parallelweg 3B, IJsselmuiden. BELANGRIJK! Gebruik voor navigatie : Parallelweg 26, 8271 PB IJsselmuiden.

De keuringsdag van de Fell Pony’s begint om 9.30 uur en is gratis toegankelijk. Het dagprogramma vindt u HIER. Wilt u een keuringscatalogus met alle deelnemers? Deze kunt u voor €4,88 (incl verzendkosten) bestellen door een mail te sturen naar redactie.felletje@gmail.com. Tijdens de keuring is de catalogus voor €2,00 te koop bij de promotiestand. In de catalogus staan ook de dieren vermeld die te koop zijn.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes